Joe üzent

Az Acélcsapat tavalyi (2008-as) quaterbackje, akinek idei pótlása az egyik legnagyobb szakmai kihívás, egyszermind a legnehezebb feladat, vagyis Joe Selmser, aki immár külföldön dolgozik, emiatt kellett elhagynia Miskolcot (korábban Debrecenben játszott), nos tehát, Joe a minap - felesége, Viktória révén - írásos üzenetet küldött volt csapatának az iwiw-en, a Miskolci Amerikai Futball SZSE címére.
Ez olvasható az alábbiakban, a levél magyar fordítása pedig Ivánnak (#76) köszönhető.

Gentlemen,
It seems you have won a game after an embarrasing loss out of the blocks. This win is only a win and you need to get over it like you do your losses. Every game is a new one and you are only as good as you have prepared for. I would like to try and congratulate you for the win, but I know that would be a waste of time as I know for certain that not everyone of you can look each other in eyes and say that you couldn't have gave anymore in practice or on the field. That is a win, when you give everything you have to the "game" for 6 hours a week (3 practices a week) and then some. I'm not interested in excuses like, "I'm tired, I gotta go to work, I have to study, I have an exam...blah, blah, blah." If those are your priorities for that 6 hours a week, then maybe you shouldn't be on the field. There's 168 hours in a week, leave 6 for the area between the white lines. Yes, people will be late, I was late, but you do what you can to make up for it by working harder at practice or staying later. Don't give 90% at practice and say you'll give 110% in the game...it's not possible to give 110% in the game, you haven't prepared for it, you've only prepared for 90% of the game. As I always tell you, there is no "I" in TEAM! There's a TEAM in your TEAM. So don't worry about what a coach, another player, a spectator, a cheerleaders is saying or doing... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%. Now get to practice and go be a leader and kick some ass, you know I would!
Take care and see you in August, if you're lucky, I'll put my pads on to find out who's a real team member!
Joe
„... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%.” (Joe Selmser) „... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%.” (Joe Selmser)

Uraim,
amint az kiderült, sikerült nyernetek, egy bosszantó vereség után. Ez a győzelem csak egy győzelem és tovább kell lépnetek, ahogyan a vereség után is menni kell tovább. Minden meccs egy új lehetőség, és csak annyira vagytok jók, amennyire felkészültök erre az újabb lehetőségre. Szeretnék nektek gratulálni, de tudom, felesleges volna, hiszen nem mindegyikőtök tud a másik szemébe nézni és azt mondani, hogy mindent megtett az a másik az edzésen vagy a meccsen. A győzelem az, amikor mindent megteszel heti hat órában (három edzésen a héten) és még egy kicsit többet. Nem érdekelnek az olyan kifogások, mint „fáradt vagyok, dolgoznom kell menni, tanulnom kell, Vizsgáznom kell,,, bla-bla-bla”. Ha ezekkel a fejedben mész pályára az edzés heti hat órája alatt, akkor talán nem is kellene ott lenned a pályán. Egy hét 168 órából áll, amiből hat órát a pálya fehér vonalai között kell feláldoznod. Igen, az emberek néha elkésnek az edzésről, én is elkéstem sokszor, de keményen edzéssel és hosszabb edzésekkel dolgoztam le a késést, és ezt ti is megtehetitek. Ha edzésen 90 százalékot fogsz adni, mondván hogy majd meccsen 110 százalékos leszel, akkor az nem fog működni… Nem lehetséges 110 százalékot kiadni a meccseken, ha nem úgy készülsz fel. Ha 90 százalékot nyújtasz edzésen, meccsen is csak 90 százalékot fogsz nyújtani.
Mindig mondtam nektek, hogy egy CSAPATBAN nincs olyan, hogy nn! Csak CSAPAT van a CSAPAT-ban. Ne görcsölj amiatt, hogy mit csinál vagy mond egy edző, egy másik játékos, egy néző vagy a cheerleaderek… a nap végén tudnod kell a CSAPATTÁRSAD szemébe nézni és bizonyossággal azt mondani, hogy te mindent megtettél, százszázalékosan.
Most pedig húzzatok le edzeni és rúgjatok szét pár segget, ahogy azt én is tenném!
Vigyázzatok magatokra és találkozunk augusztusban, s ha szerencsések vagytok, felveszem a vállvédőmet, és megmutatom, ki az igazi CSAPATTÁRS!
Joe

mérkőzések

2022 HFL,
alapszakasz:

április 24.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks 28-25 h.u.


május 21.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 21-29


június 11.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves 31-38

június 18.:
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 28-7

július 2.:
ELŐDÖNTŐ
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 26-13

július 16.:
DÖNTŐ - XVI. Veolia Hungarian Bowl




--------------------------------
2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - Pannon Bowl
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Fehérvár Enthroners
4
0
150:51
Budapest Cowbells2
2
101:121
Budapest Wolves2
2
92:105
Miskolc Steelers1
3
87:120
Győr Sharks1
3
79:112



:








edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs