Hatvan aranyérmet hoznak Miskolcra

A Divízió 2-es bajnoki címért járó kupát és a klub színeiben a 2010 tavaszi versenysorozatban első helyen végzetteknek járó érmeket  a friss hírek szerint már a jövő vasárnapi, utolsó mérkőzésen átvehetik a Steelers-család tagjai. Azokat személyesen az országos sportági szövetségi elnöke fogja átnyújtani. Tervben van, hogy további elismerés(ek) átadására a klub meghívja a város polgármesterét vagy más önkormányzati vezetőjét.
Ahogy a fentiekből kiviláglik, az egyesület a története ötödik évében (negyedik teljesített bajnokság) megszerzett Div. 2-es elsőség méltó és látványos megünneplésére készül. De szép volna, ha június 13-án délután 3 órakor akár ezer szurkoló előtt futhatna ki az Acélcsapat a Volán-pálya gyepére... (Amelynek, mint tudjuk, a közben felzengő Steelers-induló intelme szerint megköszönik, hogy ráléphetnek!)

A játékosokat egyébként a legutóbbi napokban még a Wolves 2 elleni készülődés kötötte le elsősorban - magunk között: szakmailag ez ígérkezik a szezon legkönnyebben hozható derbijének, itthon, a tabellautolsó ellen -, néhányan a legutóbbi hetek sérüléseit nyügik, mások tanévvégi iskolai elfoglaltságaikra koncentrálnak, jónéhányan pedig másodszor is a társadalmi örömeinek szentelték magukat. Steelers-mezt ugyanis a néhány héttel ezelőtti közreműködés után most a napokban is lehetett látni a borsodi árvízvédelemben: csapatunk képviseletében a srácok a felsőzsolcai havária helyszínén segítettek.

Nádi Gyula alelnöknek van oka örülni is, aggódni is: felsőzsolcaiként hetek óta árvízveszélyben élnek, dolgoznak - steelersesként bajnoki címmel ajándékozta meg csapata Nádi Gyula alelnöknek van oka örülni is, aggódni is: felsőzsolcaiként hetek óta árvízveszélyben élnek, dolgoznak - steelersesként bajnoki címmel ajándékozta meg csapata

A jövő héten azért már mindenki arra koncentrál majd, hogyan kellene a szászázalékos győzelem-vereség mutatót (eddig 5-ből 5) megőrizni a teljes idényre, azaz a Farkasok "tarcsija" ellen is sikerrel zárni a valójában már tét nélküli találkozót. Annál is inkább, hogy a tavaly sok öröm nélkül hagyott miskolci közönség szimpátiáját végképp visszanyerje az Acélos gárda: egy gyengébb évet feltétlenül egy olyat kövessen, amely mindenért kárpótol. És akkor a legteljesebb szurkolói bizalommal övezetten lehet megcélozni a következő esztendőre nézve az első osztályt...

mérkőzések

2019 HFL,
alapszakasz:

április 7.:
Budapest Wolves - Miskolc Steelers

április 27.:
Budapest Cowbells - Miskolc Steelers

május 12.:
Miskolc Steelers - Kyiv Capitals

május 18.:
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners

június 2.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks

június 15-16.:
WILD CARD-MECCSEK

június 22-23.:
ELŐDÖNTŐK

július 6.:
DÖNTŐ - HUNGARIAN BOWL


--------------------------------
2018 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

március 17.:
Miskolc Steelers 2 - Budapest Wolves 2 6-14

április 1.:
Miskolc Steelers 2 - Rebels Oldboys 6-19

április 15.:
Eger Heroes - Miskolc Steelers 2 58-7

május 12.:
Miskolc Steelers 2 - VSD Rangers 6-15

május 27.:
Dabas Sparks - Miskolc Steelers 2 46-0

június 16.:
Wolverines - Miskolc Steelers 2 36-0

bajnokság

2019, HFL, alapszakasz

W
L
point
Wolves
0
0
0:0
Steelers0
0
0:0
Cowbells
0
0
0:0
Enthroners0
0
0:0
Sharks0
0
0:0
Capitals
0
0
0:0
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 3 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs