Mikom és Minap: Acélos támogatás

A nemrégiben a csapat médiatámogatóivá előlépett Mikom portál és Minap hetilap cikket közöl (utóbbi majd e hétvégi számában) a hétfőn tartott steelerses sajtótájékoztatóról. Ezt idézzük az alábbiakban:

Az idei bajnokságtól portálunk, és társmédiáink, a Miskolc Televízió, illetve a MiNap újság kiemelt médiatámogatója lett az amerikaifutball helyi prominensének, a Miskolc Steelers csapatának. Mindezt az acélosok hétfői sajtótájékoztatóján is bejelentették, ahol bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést.

A Steelers még csak pár éves múltra tekinthet vissza, de tavaly már a döntőbe jutásért vitézkedtek a Divízió II-ben. Idén három divízióval indul a bajnokság, a miskolci csapat most is a második vonalban, azon belül a Kelet 2-es csoportjában kezdheti meg az alapszakasz küzdelmeit szombaton. Ellenfelei a csoportban a Dunaújváros Gorillaz, illetve az Újpest Bulldogs, akik már túl vannak egy mérkőzésen, melyet a dunaújvárosiak nyertek meg, az acélosoknak 25-én hazai pályán éppen őket kell legyűrni.
Harda Attila vezetőedző a csapat idei szereplését latolgatva elmondta, mindenképpen tisztes helytállásra és izgalmas meccsekre számít, bár vannak sérültjeik, és a tavalyi irányítóra, Joe Selmserre sem számíthatnak, ő Nigériában vállalt munkát. A csapatban két fiatal és tehetséges játékos is van azonban, akik a vezetőedző szerint a bajnokság végére beérhetnek ezen a poszton.
Az amerikaifutball egyre ismertebb, és kedveltebb a honi közönség körében is, ahogy a Miskolc Steelers is, a tavalyi mérkőzéseken már 5-600 szurkoló látogatta az összecsapásokat. Harda Attila szerint ebben szerepe van annak, hogy látványos, „nézőbarát” sportról van szó, amelyet egy szpíker folyamatosan közvetít a közönség felé, elmagyarázva mikor mi, és miért történik. Emellett kedveltek a pom-pom lányok, vagyis a cheerleaderek is, akik a mérkőzés szüneteiben szórakoztatják a nézőket.
„Bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést” „Bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést”

A sajtótájékoztatón bemutatták a csapat megújult honlapját, a www.miskolcsteelers.hu -t is, melyen folyamatosan figyelemmel kísérhetik a történéseket a rajongók, és elhangzott az is, hogy vasárnap tartanak elnökségi ülést, mely után várhatóan új vezetés fogja a csapatot irányítani.
A Miskolc Steelers - Dunaújváros Gorillaz mérkőzést szombaton 15 órától a népkerti Speedway Arénában tekinthetik meg az érdeklődők, a jegyek 600 forintba kerülnek.

szerző: Horváth Imre

mérkőzések

2019 HFL,
alapszakasz:

április 7.:
Budapest Wolves - Miskolc Steelers 16-14


április 27.:
Budapest Cowbells - Miskolc Steelers 38-21


május 12.:
Miskolc Steelers - Kyiv Capitals 14-41

május 18.:
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners 6-44

június 2.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks 41-44

június 15. wild card-meccs: Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 33-28

június 22-23.:
ELŐDÖNTŐK
Fehérvár Enthroners - Budapest Cowbells 16-13
Kiyv Capitals - Budapest Wolves 35-27


július 6.:
DÖNTŐ - HUNGARIAN BOWL
Fehérvár Enthroners - Kiyv Capitals 14-12--------------------------------
2018 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

március 17.:
Miskolc Steelers 2 - Budapest Wolves 2 6-14

április 1.:
Miskolc Steelers 2 - Rebels Oldboys 6-19

április 15.:
Eger Heroes - Miskolc Steelers 2 58-7

május 12.:
Miskolc Steelers 2 - VSD Rangers 6-15

május 27.:
Dabas Sparks - Miskolc Steelers 2 46-0

június 16.:
Wolverines - Miskolc Steelers 2 36-0

bajnokság

2019, HFL, alapszakasz

W
L
point
Wolves
5
0
152:66
Cowbells4
1
102:54
Enthroners
3
2
117:67
Capitals2
3
88:112
Sharks
1
4
85:161
Steelers0
5
96:180
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 3 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs