Mikom és Minap: Acélos támogatás

A nemrégiben a csapat médiatámogatóivá előlépett Mikom portál és Minap hetilap cikket közöl (utóbbi majd e hétvégi számában) a hétfőn tartott steelerses sajtótájékoztatóról. Ezt idézzük az alábbiakban:

Az idei bajnokságtól portálunk, és társmédiáink, a Miskolc Televízió, illetve a MiNap újság kiemelt médiatámogatója lett az amerikaifutball helyi prominensének, a Miskolc Steelers csapatának. Mindezt az acélosok hétfői sajtótájékoztatóján is bejelentették, ahol bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést.

A Steelers még csak pár éves múltra tekinthet vissza, de tavaly már a döntőbe jutásért vitézkedtek a Divízió II-ben. Idén három divízióval indul a bajnokság, a miskolci csapat most is a második vonalban, azon belül a Kelet 2-es csoportjában kezdheti meg az alapszakasz küzdelmeit szombaton. Ellenfelei a csoportban a Dunaújváros Gorillaz, illetve az Újpest Bulldogs, akik már túl vannak egy mérkőzésen, melyet a dunaújvárosiak nyertek meg, az acélosoknak 25-én hazai pályán éppen őket kell legyűrni.
Harda Attila vezetőedző a csapat idei szereplését latolgatva elmondta, mindenképpen tisztes helytállásra és izgalmas meccsekre számít, bár vannak sérültjeik, és a tavalyi irányítóra, Joe Selmserre sem számíthatnak, ő Nigériában vállalt munkát. A csapatban két fiatal és tehetséges játékos is van azonban, akik a vezetőedző szerint a bajnokság végére beérhetnek ezen a poszton.
Az amerikaifutball egyre ismertebb, és kedveltebb a honi közönség körében is, ahogy a Miskolc Steelers is, a tavalyi mérkőzéseken már 5-600 szurkoló látogatta az összecsapásokat. Harda Attila szerint ebben szerepe van annak, hogy látványos, „nézőbarát” sportról van szó, amelyet egy szpíker folyamatosan közvetít a közönség felé, elmagyarázva mikor mi, és miért történik. Emellett kedveltek a pom-pom lányok, vagyis a cheerleaderek is, akik a mérkőzés szüneteiben szórakoztatják a nézőket.
„Bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést” „Bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést”

A sajtótájékoztatón bemutatták a csapat megújult honlapját, a www.miskolcsteelers.hu -t is, melyen folyamatosan figyelemmel kísérhetik a történéseket a rajongók, és elhangzott az is, hogy vasárnap tartanak elnökségi ülést, mely után várhatóan új vezetés fogja a csapatot irányítani.
A Miskolc Steelers - Dunaújváros Gorillaz mérkőzést szombaton 15 órától a népkerti Speedway Arénában tekinthetik meg az érdeklődők, a jegyek 600 forintba kerülnek.

szerző: Horváth Imre

mérkőzések

2018 HFL,
alapszakasz:

március 25.:
Miskolc Steelers
- Nyíregyháza Tigers ELHALASZTVA!

április 8.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 24-25

április 29.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 6-35

május 6.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves21-13

május 19.:
Budapest Eagles - Miskolc Steelers

június 3.:
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners

június 9.:
Miskolc Steelers
- Nyíregyháza Tigers

június 17.:
DAK Acél Dunaújváros Gorillaz - Miskolc Steelers

elődöntő, június 30-július 1.
döntő, július 14.


--------------------------------
2018 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

március 17.:
Miskolc Steelers 2 - Budapest Wolves 2 6-14

április 1.:
Miskolc Steelers 2 - Rebels Oldboys 6-19

április 15.:
Eger Heroes - Miskolc Steelers 2 58-7

május 12.:
Miskolc Steelers 2 - VSD Rangers
6-15

május 27.:
Dabas Sparks - Miskolc Steelers 2

június 16.:
Wolverines - Miskolc Steelers 2

bajnokság

2018, HFL, alapszakasz

W
L
point
Tigers
3
0
120:29
Wolves
3
1
105:36
Cowbells
3
1
93:80
Steelers2
1
80:44
Eagles2
2
66:106
Enthroners1
3
56:121
Sharks1
3
19:93
Gorillaz
0
4
37:67

edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 3 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs