Acél—város—ünnep, veterán Ikarusszal

Az előző esztendőben kétszer is sikerült felkavarni a belváros nyugalmát egy-egy órácskára a Steelers játékosainak és pompomlányainak, amikor a hazai meccsek előtt, beharangozuó promóciós „túra” jelleggel végigkamionozták a főutcát, a jármű platójáról zászlókat lengetve, harci kiáltásokat hallatva. Mindez az akkori nézettségi adatok által visszaigazoltan jó reklámot csapott az aktuális nápkerti derbiknek. Most, kihasználva hogy az Újpest elleni összecsapást alig pár nappal előzi meg a hagyományos miskolci Városünnep, megint nyakukba vették a várost az acélosok, ezúttal nem teherkocsival, hanem egy különleges veterán jármű fedélzetén.

A kampány fő eleme, a szórólap, amit osztogatni lehetett volna a látványosság felé ösztönös érdeklődéssel forduló járkelőknek, sajnálatosan nem készült el időben; így ennek híján indult a hétfő délutáni akció. Az időjárás ugyanakkor nem hagyott kívánnivalót maga után, ragyogóan sütött a nap, aminek köszönhetően az ünnepi programokon, ezzel összefüggésben az utcákon is sokan sétáltak, volt kiket megszólítani a hétvégi meccs hírével. Mindebben a mintegy kéttucatnyi steelersest az MVK Zrt. szíves felajánlása révén igénybe vett Ikarus 31-es jármű segítette. A helyi közlekedési társaságnál néhány éve felújított, s azóta hasonló demonstratív események színes kellékeként használt veteránjármű (ami a jellegzetes típusból egyedüli az országban!) oldalára „Miskolc Steelers” transzparens került, fedélzetére pedig sisakban-mezben, illetve piros-fehér pompomokkal felvértezve a promóciós csapat önkéntesei - és irány a Széchenyi utca. A városház tér - Villanyrendőr - Hősök tere - Centrum - Villanyrendőr - Szinva terasz útvonalon közel egy óra alatt hangosan-zajosan végighaladva remélhetőleg sikerült jó hírét vinni a sportágnak, a klubnak és a most szombaton esedékes rendezvénynek egyaránt.
Ikarus 31, Steelers-járat! Felszállás és leszállás a Szinva teraszon, jegyeket-bérleteket kérjük ellenőrzésre! Ikarus 31, Steelers-járat! Felszállás és leszállás a Szinva teraszon, jegyeket-bérleteket kérjük ellenőrzésre!

A kezdeményezés, ami a sajtót illeti, egész biztosan célba talált, hiszen a buszocskázást mind az MVK fotósa, mint az Észak-Magyarország riportere végigkísérte. Előbbi (Juhász Balázs) egyik fényképe látható itt jelen hír illusztrációjaként, utóbbi (Ádám János) pedig egész fotósorozatot készített, amely felkerült a Borsod Online-ra, illetve a keddi Észak-Magyarország napilap sportrovatának nyitóoldalán is látható volt.

mérkőzések

2019 HFL,
alapszakasz:

április 7.:
Budapest Wolves - Miskolc Steelers 16-14


április 27.:
Budapest Cowbells - Miskolc Steelers 38-21


május 12.:
Miskolc Steelers - Kyiv Capitals 14-41

május 18.:
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners 6-44

június 2.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks 41-44

június 15. wild card-meccs: Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 33-28

június 22-23.:
ELŐDÖNTŐK
Fehérvár Enthroners - Budapest Cowbells 16-13
Kiyv Capitals - Budapest Wolves 35-27


július 6.:
DÖNTŐ - HUNGARIAN BOWL
Fehérvár Enthroners - Kiyv Capitals 14-12--------------------------------
2018 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

március 17.:
Miskolc Steelers 2 - Budapest Wolves 2 6-14

április 1.:
Miskolc Steelers 2 - Rebels Oldboys 6-19

április 15.:
Eger Heroes - Miskolc Steelers 2 58-7

május 12.:
Miskolc Steelers 2 - VSD Rangers 6-15

május 27.:
Dabas Sparks - Miskolc Steelers 2 46-0

június 16.:
Wolverines - Miskolc Steelers 2 36-0

bajnokság

2019, HFL, alapszakasz

W
L
point
Wolves
5
0
152:66
Cowbells4
1
102:54
Enthroners
3
2
117:67
Capitals2
3
88:112
Sharks
1
4
85:161
Steelers0
5
96:180
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 3 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs