Joe üzent

Az Acélcsapat tavalyi (2008-as) quaterbackje, akinek idei pótlása az egyik legnagyobb szakmai kihívás, egyszermind a legnehezebb feladat, vagyis Joe Selmser, aki immár külföldön dolgozik, emiatt kellett elhagynia Miskolcot (korábban Debrecenben játszott), nos tehát, Joe a minap - felesége, Viktória révén - írásos üzenetet küldött volt csapatának az iwiw-en, a Miskolci Amerikai Futball SZSE címére.
Ez olvasható az alábbiakban, a levél magyar fordítása pedig Ivánnak (#76) köszönhető.

Gentlemen,
It seems you have won a game after an embarrasing loss out of the blocks. This win is only a win and you need to get over it like you do your losses. Every game is a new one and you are only as good as you have prepared for. I would like to try and congratulate you for the win, but I know that would be a waste of time as I know for certain that not everyone of you can look each other in eyes and say that you couldn't have gave anymore in practice or on the field. That is a win, when you give everything you have to the "game" for 6 hours a week (3 practices a week) and then some. I'm not interested in excuses like, "I'm tired, I gotta go to work, I have to study, I have an exam...blah, blah, blah." If those are your priorities for that 6 hours a week, then maybe you shouldn't be on the field. There's 168 hours in a week, leave 6 for the area between the white lines. Yes, people will be late, I was late, but you do what you can to make up for it by working harder at practice or staying later. Don't give 90% at practice and say you'll give 110% in the game...it's not possible to give 110% in the game, you haven't prepared for it, you've only prepared for 90% of the game. As I always tell you, there is no "I" in TEAM! There's a TEAM in your TEAM. So don't worry about what a coach, another player, a spectator, a cheerleaders is saying or doing... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%. Now get to practice and go be a leader and kick some ass, you know I would!
Take care and see you in August, if you're lucky, I'll put my pads on to find out who's a real team member!
Joe
„... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%.” (Joe Selmser) „... at the end of the day, you have to be able to look each one of your TEAM mates in the eye and tell them with confidence that you gave 100%.” (Joe Selmser)

Uraim,
amint az kiderült, sikerült nyernetek, egy bosszantó vereség után. Ez a győzelem csak egy győzelem és tovább kell lépnetek, ahogyan a vereség után is menni kell tovább. Minden meccs egy új lehetőség, és csak annyira vagytok jók, amennyire felkészültök erre az újabb lehetőségre. Szeretnék nektek gratulálni, de tudom, felesleges volna, hiszen nem mindegyikőtök tud a másik szemébe nézni és azt mondani, hogy mindent megtett az a másik az edzésen vagy a meccsen. A győzelem az, amikor mindent megteszel heti hat órában (három edzésen a héten) és még egy kicsit többet. Nem érdekelnek az olyan kifogások, mint „fáradt vagyok, dolgoznom kell menni, tanulnom kell, Vizsgáznom kell,,, bla-bla-bla”. Ha ezekkel a fejedben mész pályára az edzés heti hat órája alatt, akkor talán nem is kellene ott lenned a pályán. Egy hét 168 órából áll, amiből hat órát a pálya fehér vonalai között kell feláldoznod. Igen, az emberek néha elkésnek az edzésről, én is elkéstem sokszor, de keményen edzéssel és hosszabb edzésekkel dolgoztam le a késést, és ezt ti is megtehetitek. Ha edzésen 90 százalékot fogsz adni, mondván hogy majd meccsen 110 százalékos leszel, akkor az nem fog működni… Nem lehetséges 110 százalékot kiadni a meccseken, ha nem úgy készülsz fel. Ha 90 százalékot nyújtasz edzésen, meccsen is csak 90 százalékot fogsz nyújtani.
Mindig mondtam nektek, hogy egy CSAPATBAN nincs olyan, hogy nn! Csak CSAPAT van a CSAPAT-ban. Ne görcsölj amiatt, hogy mit csinál vagy mond egy edző, egy másik játékos, egy néző vagy a cheerleaderek… a nap végén tudnod kell a CSAPATTÁRSAD szemébe nézni és bizonyossággal azt mondani, hogy te mindent megtettél, százszázalékosan.
Most pedig húzzatok le edzeni és rúgjatok szét pár segget, ahogy azt én is tenném!
Vigyázzatok magatokra és találkozunk augusztusban, s ha szerencsések vagytok, felveszem a vállvédőmet, és megmutatom, ki az igazi CSAPATTÁRS!
Joe

mérkőzések

2018 HFL,
alapszakasz:

március 25.:
Miskolc Steelers
- Nyíregyháza Tigers ELHALASZTVA!

április 8.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 24-25

április 29.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 6-35

május 6.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves 21-13

május 19.:
Budapest Eagles - Miskolc Steelers 26-35

június 3.:
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners 48-13

június 9.:
Miskolc Steelers
- Nyíregyháza Tigers 35-0


június 17.:
DAK Acél Dunaújváros Gorillaz - Miskolc Steelers 10-24

elődöntő, július 1.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 33-14

döntő, július 14.:
Budapest Wolves - Miskolc Steelers 34-30


--------------------------------
2018 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

március 17.:
Miskolc Steelers 2 - Budapest Wolves 2 6-14

április 1.:
Miskolc Steelers 2 - Rebels Oldboys 6-19

április 15.:
Eger Heroes - Miskolc Steelers 2 58-7

május 12.:
Miskolc Steelers 2 - VSD Rangers 6-15

május 27.:
Dabas Sparks - Miskolc Steelers 2 46-0

június 16.:
Wolverines - Miskolc Steelers 2 36-0

bajnokság

2018, HFL, alapszakasz

W
L
point
Wolves
6
1
209:76
Steelers6
1
222:93
Cowbells
6
1
202:119
Tigers
4
3
193:140
Enthroners2
5
123:210
Sharks
2
5
68:175
Eagles
2
5
112:216
Gorillaz
0
7
60:160

edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 3 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs