Acél—város—ünnep, veterán Ikarusszal

Az előző esztendőben kétszer is sikerült felkavarni a belváros nyugalmát egy-egy órácskára a Steelers játékosainak és pompomlányainak, amikor a hazai meccsek előtt, beharangozuó promóciós „túra” jelleggel végigkamionozták a főutcát, a jármű platójáról zászlókat lengetve, harci kiáltásokat hallatva. Mindez az akkori nézettségi adatok által visszaigazoltan jó reklámot csapott az aktuális nápkerti derbiknek. Most, kihasználva hogy az Újpest elleni összecsapást alig pár nappal előzi meg a hagyományos miskolci Városünnep, megint nyakukba vették a várost az acélosok, ezúttal nem teherkocsival, hanem egy különleges veterán jármű fedélzetén.

A kampány fő eleme, a szórólap, amit osztogatni lehetett volna a látványosság felé ösztönös érdeklődéssel forduló járkelőknek, sajnálatosan nem készült el időben; így ennek híján indult a hétfő délutáni akció. Az időjárás ugyanakkor nem hagyott kívánnivalót maga után, ragyogóan sütött a nap, aminek köszönhetően az ünnepi programokon, ezzel összefüggésben az utcákon is sokan sétáltak, volt kiket megszólítani a hétvégi meccs hírével. Mindebben a mintegy kéttucatnyi steelersest az MVK Zrt. szíves felajánlása révén igénybe vett Ikarus 31-es jármű segítette. A helyi közlekedési társaságnál néhány éve felújított, s azóta hasonló demonstratív események színes kellékeként használt veteránjármű (ami a jellegzetes típusból egyedüli az országban!) oldalára „Miskolc Steelers” transzparens került, fedélzetére pedig sisakban-mezben, illetve piros-fehér pompomokkal felvértezve a promóciós csapat önkéntesei - és irány a Széchenyi utca. A városház tér - Villanyrendőr - Hősök tere - Centrum - Villanyrendőr - Szinva terasz útvonalon közel egy óra alatt hangosan-zajosan végighaladva remélhetőleg sikerült jó hírét vinni a sportágnak, a klubnak és a most szombaton esedékes rendezvénynek egyaránt.
Ikarus 31, Steelers-járat! Felszállás és leszállás a Szinva teraszon, jegyeket-bérleteket kérjük ellenőrzésre! Ikarus 31, Steelers-járat! Felszállás és leszállás a Szinva teraszon, jegyeket-bérleteket kérjük ellenőrzésre!

A kezdeményezés, ami a sajtót illeti, egész biztosan célba talált, hiszen a buszocskázást mind az MVK fotósa, mint az Észak-Magyarország riportere végigkísérte. Előbbi (Juhász Balázs) egyik fényképe látható itt jelen hír illusztrációjaként, utóbbi (Ádám János) pedig egész fotósorozatot készített, amely felkerült a Borsod Online-ra, illetve a keddi Észak-Magyarország napilap sportrovatának nyitóoldalán is látható volt.

mérkőzések

2022 HFL,
alapszakasz:

április 24.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks 28-25 h.u.


május 21.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 21-29


június 11.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves 31-38

június 18.:
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 28-7

július 2.:
ELŐDÖNTŐ
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 26-13

július 16.:
DÖNTŐ - XVI. Veolia Hungarian Bowl




--------------------------------
2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - Pannon Bowl
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Fehérvár Enthroners
4
0
150:51
Budapest Cowbells2
2
101:121
Budapest Wolves2
2
92:105
Miskolc Steelers1
3
87:120
Győr Sharks1
3
79:112



:








edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs